boni 50 jaar jubileumfeest

Boni Festival

Er is er een jarig HOERA HOERA, dat kun je wel zien, dat zijn
WIJ

Boni bestaat 50 jaar!

Wij zijn Boni, wij zijn jarig. Om deze reden vieren we feest, groot feest! Een feest waar wij jou en je collega’s voor uitnodigen. We vieren niet zomaar een feestje: dit jaar vieren we ons jubileumjaar: Boni bestaat 50 jaar! En daar zijn we trots op. Natuurlijk hadden we dat nooit zonder jou en je collega’s kunnen realiseren, want samen zijn wij Boni en eigenlijk zijn we allemaal een beetje jarig. Boni viert haar verjaardag groots in de vorm van een festival. Op die manier is er voor iedereen wat te doen: jong, oud, gek op muziek of juist rustig ergens zitten onder het genot van een hapje en een drankje: voor ieder wat wils. Meld je aan en laat je verrassen! Wacht niet te lang, want aanmelden kan tot 3 september 2022!

CLOCK TRANSPARANT

19.00 – 23.30 uur

location

Nijkerk

Locatie

Wat vieren we?

Waar is het feestje? Bij Boni is het feestje. En niet zomaar een feestje: Boni viert dit jaar haar 50ste verjaardag en dat moet gevierd worden! Natuurlijk hadden we dat nooit zonder jou en je collega’s kunnen realiseren, want samen zijn wij Boni en eigenlijk allemaal een beetje jarig. Jij bent dus uitgenodigd om naar het Boni Festival te komen.

Wanneer is dat festival?

Save the date: zaterdag 24 september 2022 van 19.00 – 23.30 uur

Waar is dat feestje?

Het feestje is een festival en wordt gehouden in Nijkerk. De exacte locatie houden we nog even geheim.

Busje komt zo!

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken rijdt er vanuit elk filiaal een bus naar de feestlocatie. Je stapt gezamenlijk met je andere collega-feestgangers op om te vertrekken. Je wordt aan het einde van de avond uiteraard ook weer bij het filiaal afgezet. Wil je liever met eigen vervoer komen, dan kan dat natuurlijk ook. We verwachten je graag tussen 19.00 en 19.30 uur te Nijkerk.

Aanmelden

Kom je met de bus?*
Indien nee;